Om oss

Yedi.se är en webbutik som fokuserar på att sälja armband till Apple Watch och Samsung Watch med hög kvalitet och premiumkänsla till låga priser. I vårt sortiment kan du hitta några av dom snyggaste och bästa armbanden till din iWatch eller Galaxy Watch som vi noga har valt ut. Vi genomför alltid egna kvalitetstester och säljer endast produkter av hög kvalitet som vi kan stå för. Kvalitet till rätt pris!

Vår historia

När Apple, under våren 2015, släppte sin smarta klocka iWatch började Yedi.se företagsidé. Med möjligheten att kunna byta armband på ett smidigt och enkelt sätt insåg vi att Yedi.se måste kunna möta marknadens behov. Eftersom iWatch blev en populär produkt tog Yedi.se fram armband med lägre pris men med bibehållen kvalitet.

Vår resa började med att etablera kontakt med flertalet leverantörer där Yedi.se testade sig fram mellan olika typer av armband för att sedan utvärdera dem. Målet var att hitta de armband med högst kvalitet gällande material till det lägsta priset.

Litet företag med stort fokus på kundnöjdhet!

Yedi.se är övertygade om att ett framgångsrikt företag syftar till att sträva mot hög kundnöjdhet. Vi är därför väldigt stolta att idag kunna leverera en stor variation av klockarmband i olika färger, former och material till lägre priser än många av våra konkurrenter samtidigt som vi har snabba leveranser och säkra betalningsalternativ för våra kunder.

Utforska vårt sortiment av Apple Watch armband och Samsung Watch armband. Lägg till banden du gillar i varukorgen och välj att betala med kort eller mot faktura. Samtliga beställningar skickas inom 24 timmar och leveranstiden är ca 1-3 vardagar.

Vänliga hälsningar
David
Yedi E-Handel

 

Yedi.se ägs av företaget Yedi E-Handel. Vi är godkända för F-Skatt.

 

 

Snabb leverans

Alla beställningar behandlas inom 24h och leveranstid är ca 1-3 vardagar.

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla beställningar oavsett belopp.

60 dagar öppet köp

Är du inte nöjd med produkten du har beställt har du 60 dagars öppet köp. Läs mer här

Tryggt & Enkelt

Välj betallösningen som passar dig. Betala genom Klarna Checkout, Payson, Stripe eller PayPal.

Vad tycker våra kunder?